#11 Kom i gang med storytelling med blot 3 lette trin

how to storytelling Mar 05, 2019

Du sælger printløsninger:

  1. Sæt scenen

’ARGH, papirstop IGEN!

Inden du får en prop - og skælder stakkels Bente fra receptionen hæder og ære fra - så overvej, om der findes en bedre løsning. En, der ikke involverer blå blink, indlæggelser og død og ødelæggelse.’

  1. Skriv din kunde ind i historien

’Hvordan vil din hverdag være, hvis du altid kunne stole på din printer? Hvis den altid var klar til at hjælpe dig - også når du har glemt at printe din 20 siders rapport til næste bestyrelsesmøde, og der er 10 minutter til mødet begynder?

Prøv lige at mærke, hvordan dine skuldre slapper af.’

  1. Nedton dit behov for at sælge - også selv om du er lidt desperat

’Det er nu, du skal bruge lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige løsning. Den, der passer ind i din virksomhed. Har du brug for hjælp til det, kan du altid booke en tid med [indsæt relevant navn på medarbejder].

Næste gang du har et bestyrelsesmøde, bliver det ikke din printer, der spænder ben for din præstation.’ 

Hvis du ikke sælger printere, erstatter du selvfølgelig printer mv. med det, der er din kundes problem. Og med den løsning, du har, samt det resultat, din kunde går og drømmer om (at undgå - hvis du går efter din kundes største smerte).

PS: På onsdag (d. 6/3 kl. 15.15) kan du få hjælp til at komme videre i teksten! Brug vores Facebook-live sending til at stille dine spørgsmål - Mette er klar med svar

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.