#116 5 top-tips til knaldhamrende godt indhold

via GIPHY

Hvilken følelse får du i kroppen, når jeg siger indhold til din markedsføring?

😍 eller ... 😭

5 top tips til at få hul på det gode indhold:

  1. Du før jeg (som i ca. 70-30 ratio ... altså du begynder sætninger med DU og ikke jeg)
  2. Besvar spørgsmål (de 3-5 ting, dine kunder altid spørger om)
  3. Lav en top 3 ... 5 ... 7 (ikke mere end 7, så drukner dit budskab) over ting, der er vigtige at vide for dine kunder
  4. Fortæl en god kundehistorie (helst set fra din kundes synspunkt - det jeg kalder en ægte reference)
  5. Sæt tid af til din indholdsproduktion - ting tager altid længere tid, end du regner med*

Hør hov, var der ikke en *?

Godt spottet

*Du kan nemlig komme med på næste online Indholdssprint, hvor DU får lavet en masse lækkert indhold og kan sparre med mig om det, du har brug for 👇

Sidste gang fik deltagerne styr på deres:

  • Freebie
  • Nyhedsbrevsflow
  • Lancering af nyt produkt
  • Lancering af ny hjemmeside (inkl. indhold på siden)
  • Salgsside til et nyt online-kursus

 Hvad tror du, du kunne nå, hvis du satte 6 timer af til det – OG havde direkte adgang til kvalificeret sparring, tips og tricks?

Kom med på online indholdssprint d. 17. maj

Her får du et online frirum med live-sparring på dine spørgsmål og udfordringer, tips og tricks, 6 timers fokuseret arbejde og supergodt selskab af andre selvstændige, der vil i mål med deres markedsføring 🧡

 

Hvad siger nogle af deltagerne fra sidste Indholdssprint?

"For mig lød det til, at jeg kunne komme med alle slags spørgsmål i forhold til markedsføring - og da jeg er i starten af min planlægning af ny hjemmeside og kunde segmentering var et online Indholdssprint optimalt for mig. Jeg fik svar på rigtig mange spørgsmål, både store som små, som jeg kan bruge i min videre planlægning af content og opbygning af side. Det er super, at det er så intenst, og faktisk er det rart at sidde og arbejde “sammen” med de andre deltagere - det er en god motivation at se hvor koncentrerede de var. De spørgsmål der kom i plenum fra de andre gav god inspiration til mit eget arbejde."

Mia Sinding, ejer af CreaForce

Er du godt forberedt kan du nå at lave indhold til de næste 6 uger på 6 timer 🧡

”Det rykkede helt vildt at deltage i mit første Indholdssprint. Jeg er så glad for, at jeg tog mig sammen og kom med. Selv om jeg havde en kunde i løbet af de 6 timer, nåede jeg alligevel meget mere, end jeg havde håbet. Faktisk kom jeg helt i mål med min freebie, som jeg længe har drømt om at få lavet. Tusind tak for konkret sparring og et sted at gå hen, hvor jeg fik arbejdsro og fokus. Det er ikke sidste gang!"

Helle Grotkær Nielsen, ejer af Synstræning-Horsens

 

Nap din plads på den virtuelle Indholdssprint - der er kun 6 pladser tilbage 🧡

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.