#13 Overspringshandlingernes holdeplads

Jeg - Mette - sidder i sofaen og burde skrive et blogindlæg. Om hvordan du planlægger dig godt ud af din markedsføring. Om hvordan du på en let måde kommer omkring din markedsføring. Om hvorfor det med planlægning er sagen, når du har svært ved at få tingene gjort.

Og jeg sylter opgaven.

Hold op alle de skønne overspringshandlinger jeg til gengæld allerede har nået.

Først yoga - for at give ro i sind, sjæl og krop, så jeg kan fokusere på opgaven (jeg skal skrive mindst 4 blogindlæg i dag). Så et bad. Så morgenmad, hvor jeg belønnede mig selv på forhånd for et stykke veludført arbejde ved at lave lidt ekstra lækkert. Hverdagsluksus tager tid.

Op i stuen med morgenmadsbakken og de to tykke katte.

Her har du Bønne (ja, der gemmer sig en form for kat under bunken af pels)

Denne flotte fyr er Turbo (Han er faktisk bror til Bønne - we know, how?)

Kattene syntes, vi skulle se et Graham Norton show. Han er FANTASTISK, er vi enige om. Så vi ser bare et enkelt. Jeg skal jo lave noget - og de skal nå at sove 18 timer. Puh, vi har travlt.

Og så gik der lige 3 timer med det!

WHAAAAT!!!

Panik og gode undskyldninger

Nu kunne jeg fyre 100 gode undskyldninger af. En god ven af Memora sagde en gang, at hun solgte gode undskyldninger i bundter af 10.

Jeg kunne også gå i panik. Supernemt!

Men det får ligesom ikke opgaven klaret, vel?

Nu er gode råd dyre

Jeg er ikke en skid bedre end alle andre.

”Jeg er ikke lige i flow.”

”Mine kunder forventer, at jeg tjekker min mail og prioriterer dem.”

”Markedsføring tager vildt lang tid.”

”Jeg har svært ved at holde fokus.”

Ja, for hel***e! Det har jeg da også.

3 udsagn, DU kan tage til dig

På vores tavle på kontoret står der: Skriv før du er inspireret! og Done is better than perfect!

Og øverst står der: Læg en plan og følg den.

For du kommer først helt i mål, når du har en plan og følger den. Det lyder let, men kan være svært.

For et er at lægge planen - det kan de fleste. Men at følge den til dørs, det er straks en anden kunst.

Bare rolig. Alle kan lære det.

Hvor gemmer tiden sig?

Først skal vi bare lige lære, hvor det er, den der tid, markedsføring tager, gemmer sig.

I dag gemmer min tid sig i de mange hyggelige og totalt uproduktive overspringshandlinger. Jeg mener, jeg har brugt 3 timer på tant og fjas … Og kunne lige så godt have skrevet 3 blogindlæg på den tid.

Hvor gemmer din tid sig?

Stil ind på Memora Consultings Facebookside nu på onsdag (d. 20. marts) kl. 15.15, hvor Mette lærer dig, hvordan du får mere tid til markedsføring - UDEN at opfinde en tidsmaskine. Og hvor du kan læsse dine undskyldninger af for, hvorfor du heller ikke altid lige holder planen. Vi ses :)

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.