#32 Jeg er totalt i vildrede!

Er nok den sætning, jeg oftest hører, når andre finder ud af, at jeg arbejder med markedsføring. For det er sgu noget komplekst, synes de.

Eller tror de …

Uanset hvad, så er det på tide at bryde lydmuren.

Markedsføring er IKKE komplekst

Markedsføring er IKKE tidskrævende

Men hvad i alverden er det så?

Godt spurgt! Guldstjerne i bogen til dig 🌟

For at lykkes med markedsføring skal du faktisk vide forbløffende få ting. Og du behøver ikke sætte alle aftner og weekender af til markedsføring, fordi du har et nyt produkt, projekt eller en banebrydende ide i støbeskeen.

Jo, du skal da selvfølgelig markedsføre dig, lave kampagner og være synlig.

Du behøver bare ikke bruge AL din dyrebare tid på det.

Det siger de da …

Okay, først og fremmest, hvem er de?

Hvem har sagt (nok så velmenende) til dig, at markedsføring koster tid, penge og al det engagement du overhovedet kan skovle efter det?

For en eller anden har selvfølgelig. Og som sagt, så er det sikkert sagt i bedste mening.

Heldigvis er sandheden en anden.

Hvis du stadig ikke kan se dig ud af, hvordan du kommer i mål med din markedsføring uden at ofre familie, venner og liv på kapitalismens alter, så skal du med på træningssession med mig.

Vælg mellem:

onsdag d. 21. august kl. 10.00

torsdag d. 22. august kl. 15.00

Sidst jeg afholdt træningssession, fik jeg bl.a. disse kommentarer med på vejen:

Det er simpelthen så rart at vide, at jeg ikke er den eneste, der føler mig totalt overvældet. Hvor er det befriende at se, hvor lidt der skal til. Jeg ved allerede nu, hvilken plan jeg har mest brug for.

Og

Jeg har længe villet i gang med rigtig planlægning af min markedsføring, men jeg vidste ikke, det kunne være så let. Tak for sparket - jeg VED det bliver meget nemmere fremover.

Og allerbedst

Tænk hvor meget man kan lære på en lille times tid. Jeg altid troet, at jeg skulle være alle vegne, nu ved jeg, at det behøver jeg slet ikke. Jeg behøver blot at kende min målgruppe rigtig godt og så lægge en plan, der virker for dem - og for mig.

Er du klar til at træne med mig?

via GIPHY

Heldigvis behøver vi hverken svedebånd eller energidrik (med mindre du er afhængig af en eller begge dele). Du skal bare tilmelde dig på det tidspunkt, der passer bedst, så kommer resten nærmest næsten af sig selv 😉

onsdag d. 21. august kl. 10.00

torsdag d. 22. august kl. 15.00

 

Som noget helt særligt, har jeg inviteret psykolog Karina Thomsen med til onsdagens Facebook-live. Du kan stille hende spørgsmål om alt, fx hvorfor du har dårlig samvittighed over noget - og hvordan du tackler det og kommer godt videre. Det er d. 31. juli kl. 15.15 som altid - det bliver VILDT! Vi ses 🤩

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.