#33 Markedsføring = 🥳 … ??

Kan du genkende den følelse?

Nej?

Så er du langt fra alene, for rigtig mange selvstændige har dårlig samvittighed over netop deres markedsføring. Det er som om, der altid liiige er 100 andre ting, du kan gøre, som er - let’s face it - sjovere.

Men hvorfor er alt det andet sjovere?

Hvis du ubevidst sammenligner markedsføring med salg, så har du svaret allerede der. For langt de fleste selvstændige HADER salg. De synes, det er grænseoverskridende, ulækkert, ubehageligt, kvalmefremkaldende, angstprovokerende - ja kort sagt: ADR!

Men hvad nu hvis det kunne være sjovt?

Både salg og markedsføring - om end jeg ved mest om markedsføring …

Hvor meget vil det betyde for dig, hvis det var sjovt at markedsføre din egen virksomhed?

via GIPHY

Du kan også komme til at smile over hele femøren, hver gang der står markedsføring i kalenderen. Ligesom dem her:

Tak for en super gennemgang af nogle virkelig fleksible planer. Med dem ved jeg fremover altid, hvor jeg skal gå i gang, og i hvilken rækkefølge. Og bedst af alt, jeg ved, hvor jeg skal markedsføre mig henne.

Og

Vi ved jo alle, at målgruppen er afgørende. Jeg har bare aldrig før helt vidst, hvordan jeg fandt ud af, hvad de vil have - eller hvor de er. Det ved jeg nu - og jeg ved, hvilken plan jeg vil i gang med!

Giv mig et AMEN

Det var lige det skub jeg manglede, nu vil jeg bare i gang!

Workout baby!

Når du tilmelder dig træningssessionen Sådan får du styr på din markedsføring, uden at spilde din dyrebare tid, får du:

  • En grundig gennemgang af de 3 vigtigste elementer i din markedsføring.
  • Hele 3 fleksible markedsføringsplaner, som du kan bruge for at holde fokus på din markedsføring - uanset hvor travlt du har i biksen.
  • Et kærligt skub så du kommer helt i mål med dine markedsføringsdrømme.

Skynd dig at sætte kryds i kalenderen og snup din plads:

onsdag d. 21. august kl. 10.00

torsdag d. 22. august kl. 15.00

Dit forhold til din egen markedsføring bliver ALDRIG det samme igen.

Det bliver sådan cirka 1000 gange bedre! 💪

 

Kig med på Memora Consultings Facebookside nu på onsdag d. 7. august kl. 15.15.

Her dykker vi lidt mere ned i, hvad du blandt andet kan gøre for at slippe den dårlige markedsføringssamvittighed. Husk at stille dine spørgsmål (både før, under og efter) - så får du endnu mere valuta for din tid! Vi ses 👀

 

PS: Var du vild med Karina og hendes råd? Så kan du læse mere om Karina her ... (og hvis du ikke ANER, hvad jeg fabler om, så hop forbi Memora Consulting på Facebook og se optagelsen fra d. 31. juli)

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.