#41 Landesiden - i bidder [del 2]

Sidste gang fik du de første 5 brikker til at skabe en landeside med.

Kan du begynde at se billedet på dit eget landesidepuslespil?

Lad os fortsætte med de næste 5 brikker

via GIPHY

Brik 6: Du er ikke alene

Her afslører du en lille hemmelighed om andres succes.

Det kunne fx være, at mange fumler rundt og ’falder over’ deres succes. Jeg kunne også have valgt at sige, at rigtig (RIGTIG) mange ’glemmer’ at dele fiaskoerne, alt det, der gik galt, inden de fik succes med deres markedsføring. Det ville fungerer mindst lige så godt … Faktisk … Den tror jeg sgu lige, jeg ændrer! BRB!

Brik 7: Invitationen

(Tak fordi du lige ventede, mens jeg fiksede min hemmeligheds-brik)

Nå, tilbage til dit puslespil. Brik 7 er ret afgørende, for nu går du rent faktisk i flæsket på selve salget.

Ikke så meget pis, bare sig det, som det er. Hvad er det, DU mener, din modtager mangler i livet? Min mangler tydeligvis power i sin planlægning. BUM!

Brik 8: Gør dem klogere

Her gør du dig selv til ’eksperten’ (personligt er jeg mere til at være specialist …). Hvorfor skal dine modtagere tro på dig? Og hvad gør dit produkt for dem?

Ja, det forklarer vel i virkeligheden sig selv. Der er selvfølgelig flere punkter under denne brik - det har du nok gættet.

Brik 9: Vis dem, hvad de får

Det er tid til detaljerne. Du ved, dem du allerhelst vil begynde med.

Hvorfor gemme dem, tænker du måske. Svaret er: Fordi vi køber ind på en følelse, og den skaber du med brik 1-8, hvorefter du lige skal snakke lidt med pengepungen = de skal også føle, de får noget for knasterne.

Brik 10: Reminderen        

Nu har du fortalt om alle de fortræffeligheder, din vare har. Hvis du smider ekstra guf med i puljen, er det NU, du skal fortælle om det.

Den opmærksomme læser (det er dig) har nok bemærket, at der står, ’Alt det her får du, når du kan tilmelde dig igen’. Det er fordi, kurset lige nu ikke er til salg. Det kommer senere på året. Imens kan jeg jo lige så godt prikke til følelsen af at gå glip af noget!

 

Allerede i mål med de næste 5 brikker. Nu har du noget mere at lave. Dejligt, ikke?

I næste uge får du tredje - og sidste del - af landeside-puslespillet.

Tør sveden af panden, du klarer det virkelig godt!

 

Hvis du vil have mere indsigt i de næste 5 brikker af mit landeside-puslespil - og stille spørgsmål om, hvordan du gør med din landeside.

Ja, så ses vi da bare på ugens Facebook-Live onsdag d. 25. september kl. 10 (det gik jo ski’ godt med den kaffepause sidste uge, så lad os endelig fortsætte den gode stil! 😎)

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.