#42 Landesiden - i bidder [del 3]

Vi er inde på opløbsstrækningen. Kan du mærke suset fra de begejstrede tilskuere?

Du har allerede fået de 10 første brikker - de her 5 i forrige uge og de her 5 i sidste uge.

Lad os så komme i mål!

via GIPHY

Brik 11: Svar på tiltale

Her viser du, at du ved, hvilke spørgsmål dine modtagere mangler svar på. Du hjælper dem med at beslutte sig.

For ikke at kvæle mine modtagere i tekst (ja, ironisk nok, ikke!), har jeg her valgt en drop-down løsning, så de kan vælge det spørgsmål, der brænder mest hos dem, og så finde svaret på det. Du vælger bare en løsning, der fungerer for dig.

Brik 12: Opsummeringen

Tid til at opsummere - endnu en gang. Især hvis du har givet dine modtagere rigtig mange svar. For så har de måske glemt, hvad det nu lige er, de får hos dig.

Yes, de får meget for pengene. Det skal de selvfølgelig kunne både se og mærke.

Brik 13: Hjælp dem med beslutningen

Det kan gøres ganske enkelt, nemlig med en ’kan du sige ja til det her’.

Ja, det forklarer vel i virkeligheden sig selv. Skulle der stadig være tvivl, skal de lige ryddes af vejen. Det gør du ved at fortælle dine modtagere, om de rent faktisk skal købe det her. Med andre ord hvem ser DU som købere?

Brik 14: Prisen

Dine modtagere skal vide, hvad det koster. Ja, der er hundredvis af argumenter for og imod at vise priser på din hjemmeside. Men helt ærligt, du leder selv efter prisen på noget, når du handler ind, ikke? Det gør dine kunder også.

Ja, du kan så ikke liiige se prisen på mit kursus pt. Det er fordi det, som sagt, ikke er til salg lige nu. Men essensen er, at jeg har valgt 2 modeller. Kunden kan købe kurset og betale i 2 rater, eller betale hele beløbet på 1 gang og få en bonus med (en-til-en sparring med mig).

OBS: Brik 14 kan du bruge flere steder i dit puslespil. Det er op til dig.

Bonus-brikken: Kundeudsagnet        

Aka testimonial, kundereference, udtalelse … det er i bund og grund det samme. En eller anden dejlig kunde, der allerede har brugt din vare, udtaler sig om den. Du bruger udtalelsen (gerne flere forskellige) til at underbygge din egen troværdighed og din vares værdi.

Bonus-brikken kan du bruge hvor som helst og når som helst. Du kan drysse den ud over din landeside med løs hånd. Have flere samlet i en fancy slider et sted på siden. Lege med placeringen for at se, om det virker bedre at der kommer et kundeudsagn før al teksten, midt i, sidst … You name it.

Du klarede den!

via GIPHY

 

Hvis du vil have mere indsigt i de sidste 5 brikker af mit landeside-puslespil - og stille spørgsmål om, hvordan du gør med din landeside.

Ja, så ses vi da bare på ugens Facebook-Live onsdag d. 2. oktober kl. 10 🤓

Mens vi venter på det, vil jeg sååå gerne se din landeside. Så smid mig lige et link i en mail, ikke? [email protected]

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.