Velkommen til min verden

Får du nok ud af den her side?

Vidste du godt, at om-siden på din hjemmeside er en af de mest besøgte sider?

At du har en kæmpe mulighed for at opbygge en stærk relation med dine besøgende?

Og at de fleste virksomheder – uanset størrelse – overser det potentiale? Faktisk sviner de det væk … Superærgerligt, men du kan være en af dem, der er smartere end som så.

 

Hvad kan sådan en om-krabat indeholde?

#1 En historie

Den kan fx indeholde en historie om dig, a la den her:

For år tilbage var der lige kommet en ny version af Trivial Pursuit – Globetrotter. Det spil er bare ikke for folk, der ikke har et eneste geografisk gen i kroppen; læs: mig.

Vi spiller pigerne mod drengene, og min kusine og jeg har allerede været i klinch med vores kærester, da hun svarede Galapskagos til et oste-spørgsmål. Som vi efter nogen debat og mange høje grin lykkedes at få i hus.

Min kusine og jeg lander på den sidste ost, vi mangler, og forbereder os på det værste: Geografi og kultur. Yikes!

Spørgsmålet lyder (nogenlunde) således: ”Hvilket land kommer den berømte operasangerinde (navnet kan jeg simpelthen ikke huske) fra?”

Jeg udbryder spontant: ”Uganda!”

Min kusine hiver mig i ærmet og halvråber, at det ikke er vores svar!

Men helt ærligt, vi havde ikke noget bedre at komme med, så vi ender med at gå med Uganda.

Som er det rigtige svar – wut?!

Min hjerne lagrer tydeligvis bunker af ubrugelig information, som kun kan bruges i Trivial – når altså ikke, den bare gætter i vildskab.

Men selv vilde gæt er rigtige nogle gange – og jeg har en famøs mavefornemmelse, som jeg glad og gerne bruger, når jeg hjælper selvstændige med deres markedsføring.

 #2 En bro

Fra den lille historie bygger du en snedig bro til dine ydelser.

Det kunne se sådan her ud:

På den måde kan du få adgang til mit lager af relevant viden, som omhandler markedsføring – ikke alt i min hjerne er nemlig ubrugeligt. Plus min medfødte evne til at gætte og turde handle i pressede situationer.

Så hvis du allerede nu ved, at du mangler en sparringspartner, der udelukkende fokuserer på at få DIG til at stråle, som en sjælden papegøje midt i en flok gråspurve, har du nu flere valgmuligheder:

Du kan booke en hel dags sparring, designet til at flytte dig og din markedsføring fra ’det taler vi ikke om’ til ’jeg taler ikke om andet – og du elsker det!’ Du vælger din egen mission, får adgang til mit superspionkit af viden og får et helt nyt forhold til din markedsføring.

Har du en konkret udfordring, så haps en skarp peptalk, hvor du får ideer, indspark og skarpe tips til at komme i mål din markedsføring. Ja, det er et los i rumpetten, men af den slags du overlever og bliver stærkere og mere fokuseret af.

Halter det med produktionen og driften af din markedsføring? Tag med på online Indholdssprint, hvor du får 1-til-1 sparring på dit indhold, mens du udformer det, tips, tricks og kolleger for en dag, som alle er der af samme årsag som dig. De vil ha’ styr på 6 ugers indhold, så de kan koncentrere sig om noget andet.

#3 Et par facts

Endelig skal du ALDRIG gå af vejen for at drysse et par skæve facts om dig selv ud over siden, som fx:

Når jeg ikke lige hjælper selvstændige med at finde deres mojo og sparke røv med deres markedsføring, er jeg en af Danmarks førende tidsrejsende.

Du kan finde mig i den mørke, engelske middelalder, hvor jeg rejser verden rundt forklædt som ridderen Argyle Mowbray i min søgen på en morder, der bliver ved med at undslippe mig.

Mit forfatter-alterego Mette Holm kan du følge på flere medier, hvor jeg tager egen markedsføringsmedicin for at nå ud til de helt rette modtagere.

 

Psst … Der er lige en ting mere, du skal vide om mig 👇

Siger du 'junik'?

Så skal du enten søge hjælp hos en talepædagog eller acceptere, at du og jeg aldrig finder fælles fodslag 😉

Men kan du li' den kække tone, overleve de par finker, der altid flyver af mit fad, og vil du have markedsføringssparring, du kan bruge til noget med det samme?

Kontakt mig

📩 [email protected]

📲 +45 2625 9991

PS: Du øger succesraten for at få fat i mig betragteligt (tænk ca. 99 %), hvis du sender mig en mail ... Jeg har en grim vane med at glemme min mobil i den anden ende af huset - hvis jeg da ikke er taget et smut til middelalderen (eller Ærø) 🤫

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.