Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Memora Consulting bruger (og spiser) cookies!

Oversigt over indholdet på denne side

  1. Cookies på hjemmesiden
    1a. Opbevaring af cookies
    1b. Google Analytics
  2. Brug af personoplysninger
    2a. Kontakt vedr. personoplysninger
    2b. Beskyttelse af personoplysninger
  3. Databehandleraftale
  4. Ejeroplysninger

 1. Cookies på vores hjemmeside

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Vi bruger cookies på hjemmesiden til at forbedre brugervenligheden bl.a. ved at huske dine indstillinger og indsamle viden om, hvordan du og andre brugere færdes på hjemmesiden. Vi optimerer løbende hjemmesiden på baggrund af dette, så du og andre brugere sikres en god oplevelse hos os.

Cookies bliver også brugt i forhold til målretning af annoncering, så vi kan vise de annoncer, vi tror er mest relevante for dig.

Hjemmesiden bruger cookies fra følgende tredjeparter, som har adgang til de følgende cookies:

Google Analytics

Facebook

Kajabi

Der lagres automatisk cookies på din enhed, når du færdes på hjemmesiden, da det giver dig den bedste brugeroplevelse. Du kan se herunder, hvordan du sletter dem igen.

1a. Opbevaring af Cookies
Cookies sletter sig selv efter noget tid (tidsrum er varierende), men de fornyes efter hvert nyt besøg på hjemmesiden.

På følgende link kan du se, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

1b. Google Analytics
Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

2. Brug af personoplysninger

Ved tilmelding af nyhedsbrev, workshop eller køb afgiver du samtykke til, at vi må indhente relevante personoplysninger. Personoplysningerne bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dig.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller køb. Ved bestilling hos os indsamles oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefonnummer, e-mail, mv.

2a. Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Memora Consulting, skal du rette henvendelse på [email protected] Er der registreret forkerte data eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

2b. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Dine data bliver behandlet i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning også kaldet GDPR.

 

3. Databehandleraftaler

De virksomheder, hvor vi indsamler dine data, har vi indgået databehandleraftaler med. Det drejer sig om mailudbydere, nyhedsbrevssystem, brug af pop-ups på hjemmeside, lagring af data og regnskabsprogram.

 4. Ejeroplysninger

Har du yderligere spørgsmål til vores brug af cookies- og privatlivspolitik, er du velkommen til at rette henvendelse til Mette Møller-Rasmussen:

Memora Consulting

Rådhusgade 100, 8300 Odder

[email protected]

Close

50%

Du skal blot udfylde nedenstående felter

Du kan til enhver tid afmelde dig.