GIV MIG TIPS OG TRICKS MENS JEG VENTER

FÅ KONTROL OVER DIN MARKEDSFØRING EN GANG FOR ALLE

på blot 30 dage

og opbyg en superstærk forbindelse med dine drømmekunder

(Uden at tabe håret af frustration, miste tid til dine kunder og mareridtsagtige 'hvad pokker gør jeg nu'-oplevelser)

POWERplanlægning åbner for tilmelding for allersidste gang i foråret 2021

00

Dage

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

"I det her kursus, bliver jeg introduceret til flere forskellige måder og skalaer at planlægge. Jeg har kunnet vælge, hvilken plan der passer bedst til mig og min hverdag."

Marieke Bülow
Ejer af Hjertemod.nu

Når du har alle kasketterne på i din virksomhed? Så kan det være svært, at overskue det hele.

Selv om du godt ved, at du burde have en krystalklar plan for din markedsføring, er det ikke sikkert, du er der - endnu.

Selv om alle fortæller dig, at planlægning er vejen frem, er der ingen, der gider dele deres erfaringer og tips med dig.

Men det gør jeg!

 

POWERplanlægning er det eneste kursus af sin art, der:

1. Er lavet til, at du hurtigt og fokuseret kommer i mål

Ingen fluffy planer, der ser superlækre ud på overfladen, men overhovedet ikke fungerer i hverdagen og bare gør dig mere frustreret.

I stedet når du alt det, du gerne vil med din markedsføring - og får mere tid til at lave det, du brænder allermest for.


2. Er helt lavpraktisk

Du lærer af selv at have hænderne helt nede i skidtet. Og det er NØDVENDIGT, hvis du for alvor vil mærke en forskel i din markedsføring.

Til gengæld viser jeg dig, hvordan du kommer helt i mål, uden at du skal være ekspert i alle medier under solen.


3. Giver dig redskaberne til at lykkes

Når du først har lagt den helt rigtige plan for dig selv og din virksomhed, leverer du varen hver eneste gang og rammer de rigtige drømmekunder.

 

Hvis du er klar til at få totalt styr på din markedsføring, og samtidig undgå frustrationer, at miste tid med dine kunder eller ramme ’hvad-gør-jeg-nu’-muren, er jeg klar til at vise dig, hvordan.

Sådan når du i mål:

Modul 1

Sådan finder du tiden

Du begynder med at finde den tid, du mangler for at styr på din markedsføring. Du finder også ud af, hvordan du sætter realistiske målsætninger, der er giver dig succes.

HØJDEPUNKTER

 • Djævlens Dagbog - find din tabte tid og find ud af, hvor meget du har at gøre med.
 • Realistiske målsætninger - sæt fokus på at opnå de rigtige mål.
 • Synliggør din plan - du kommer helt fra ide til handling.
Modul 2

Sådan lægger du den rigtige plan

Nu hvor du ved, hvor meget tid du har, og hvilke målsætninger du arbejder på at nå, er det på tide at vælge en plan, der passer til DIN forretning.

HØJDEPUNKTER

 • Find ud af, hvilke planer du har at vælge imellem, og hvad fordelene og ulemperne er ved hver enkelt.
 • Lær hvordan du kommer i gang med at bruge planen, skridt for skridt.
 • Sæt dine opgaver i system og lær at genbruge dit bedste indhold.
Modul 3

Sådan kommer du i mål

Nu har du både fundet tid i kalenderen og lagt en plan, der passer til din hverdag og virksomhed. Du er inde på opløbsstrækningen og kan høre alle omkring dig heppe dig hele vejen i mål.

HØJDEPUNKTER

 • Implementer din plan fra tanke og ide til virkelighed.
 • Vælg den rigtige platform, så du får fingrene i din målgruppe og leverer det, din målgruppe forventer (og lidt til).
 • Du lærer at prioritere din markedsføring, så den bliver en sjov del af din forretning og fastholder dit fokus på den lange bane.

Lad mig sige det, som det er.

POWERplanlægning er din chance for en gang for alle at lægge afstand til dårlig markedsføring og i stedet finde dit fokus og nå dine mål.

Hvis du tøver lidt, så skal du vide, at:

Hvis du efter de første 20 dage ikke kan se en forskel på din tilgang til markedsføring og ikke er helt sikker på, at du kan udforme og udføre en markedsføringsplan med POWERplanlægning, skal du blot kontakte mig på [email protected], og vise mig, at du har gennemført opgaverne, så får du selvfølgelig pengene tilbage.

Du får adgang til alt det her:

Online-kurset POWERplanlægning - planlæg dig til bedre markedsføring indeholder:

Tre træningsmoduler, seks arbejdsdokumenter, 17 instruktionsvideoer og lydfiler (værdi kr. 8.500)

Desuden får du de her lækre bonusser:

 • Det Tekniske Værksted: Slip for en tekniske hovedpiner og lær, hvordan du kan planlægge dig ud af langt de fleste markedsføringsopgaver (værdi kr. 4.000)
 • Mini-kurset Aldrig mere Skriveblokering: 5 hacks, der hjælper dig med at overkomme indholdskriser af enhver art (værdi kr. 2.000)
 • Eksklusiv adgang til lukket Facebook-forum: Direkte adgang til mig og dine medstuderende i 8 uger. Du kan stille mig de spørgsmål, der presser sig på, mens du lærer (værdi kr. 4.500)

I alt har kurset en værdi af: kr. 19.000

Tilmeldingen åbner igen i februar 2021

Månedlig betaling

4 rater

474,52 ekskl. moms

KØB IKKE MULIGT

Eller

Engangsbeløb

Betal 1 gang

1.897 DKK ekskl. moms

KØB IKKE MULIGT

SPØRGSMÅL DU KAN SIDDE MED LIGE NU

Hvis det pres, du føler, primært stammer fra dårlig samvittighed over, at du ikke får udført din markedsføring (tilfredsstillende), er det helt sikkert noget for dig.

Rigtig mange selvstændige oplever, at nok har de mange gode ideer, men når der skal eksekveres på dem, bliver det hele hurtigt uoverskueligt.

Det har intet som helst at gøre med dine evner, men alt at gøre med, at du mangler en klar strategi - eller rettere plan - for, hvordan du gør hvad og hvornår.

Den følelse forsvinder i takt med, at du kommer gennem POWERplanlægning.

Hvis du er presset, fordi du mangler kunder i forretningen ,og du hader telefonsalg, er mit svar til dig det samme.

Du kan sagtens lykkes med planlægning - og jeg skal endda nok hjælpe dig med at finde tiden til det. Det er faktisk det allerførste skridt på vejen, som vi tager sammen.

Jeg forstår godt, du er i tvivl.

Især hvis du allerede har forsøgt dig med en plan (eller flere) tidligere og ikke synes, det har flyttet dig væsentligt.

Det handler ikke om dig, det handler om, at du ikke har fundet den rigtige plan - endnu.

I POWERplanlægning viser jeg dig, hvordan du lægger en plan, der virker for DIG og er opbygget, så den passer ind i din hverdag.

Når først du har fundet den helt rigtige plan, vil du nemlig opleve, at planlægning sagtens kan fungere. Og at du, i modsætning til hvad mange går og tror, ikke skal bruge oceaner af tid på din markedsføring hver dag.

Du kan i stedet nøjes med at sætte et bestemt tidsrum af til markedsføringen og ellers ikke skænke det en tanke resten af tiden. Fordi du nu arbejder med markedsføring på en niveau, hvor du selv kan følge med.

Ud over mine mange års erfaring med at hjælpe selvstændige og små virksomheder med at skrue deres markedsføring sammen, så de når deres mål og kan overskue at holde dampen oppe, har jeg på egen krop mærket, hvad det gør ved mig, når jeg ikke har en plan for min markedsføring.

Jeg har famlet rundt, skudt i øst og vest - og ja, rykket indhold ud af røven - fordi jeg manglede overblik og fokus.

Så jeg forstår dig 100 %, når du siger, det er svært, hårdt, eller at du overhovedet ikke ved, hvor du skal begynde og ende.

Derfor har jeg udviklet POWERplanlægning - fordi jeg mener, at alle kan lære at planlægge sig til bedre markedsføring, det kan du også.

Inden der er gået 20 dage, har du fået adgang til de første to moduler og en masse andet guf, der alt samme guider dig på vej til en stærk markedsføringsplan.

Du får mulighed for at hitte ud af, om kurset virkelig skaber reel værdi for dig, inden du for alvor binder dig til det.

Hvis du efter de første 20 dage ikke kan se en forskel på din tilgang til markedsføring og ikke er helt sikker på, at du kan udforme og udføre en markedsføringsplan med POWERplanlægning, skal du blot kontakte mig på [email protected], og vise mig, at du har gennemført opgaverne, så får du selvfølgelig pengene tilbage.

Du får en skridt-for-skridt indføring i, hvordan du opnår den bedst tænkelige markedsføring ved at lægge en plan, der virker.

Det er dig, der skal gøre arbejdet, for det er min erfaring, at du får langt bedre resultater på den måde.

Jeg sørger selvfølgelig for at støtte dig og hjælpe dig med hvert eneste skridt, så du ender med en plan, du kan håndtere og som skaber den værdi, du søger.


"Nu frygter jeg ikke at skulle i gang med markedsføring, fordi jeg har adgang til kurset og Det Tekniske Værksted. Man har flere forskellige læringsdele. Det gør bare, at man lærer tingene bedre. Materialet er lige til at gå til. Det bliver slet ikke for fagspecifikt."

Mette Viuff
Kursist på POWERlanlægning
Close

50% Complete

Du er så tæt på ... 

... at træffe en virkelig god beslutning for din virksomhed - og for din nattesøvn!

Du får besked som den første, når onlinekurset POWERPlanlægning igen åbner for tilmelding.

Og mens du venter, får du en lækker gave 🎁