Træningssession

Sådan får du styr på din markedsføring - og slipper for din dårlige samvittighed

Du lærer, hvad det kræver at lægge en realistisk plan, du kan håndtere og få tid nok i hverdagen til at nå din markedsføring, uden konstant dårlig samvittighed, uden at hyre en masse (dyre) eksterne konsulenter og uden at ramme ”Hvad pokker gør jeg nu”-muren.

RESERVER MIN PLADS

I denne træningssession

FÅR DU

1

Hele 3 fleksible planer,

der fungerer perfekt for alle virksomheder uanset størrelse, alder og ’varesortiment’. Hvis din primære grund til ikke at tage din markedsføring (og dermed din forretning og i sidste ende dine kunder) seriøst er, at du synes plan og fleksibel ikke passer sammen - så er den her træningssession guld værd for dig.

2

Indsigt i de 3 vigtigeste elementer i din markedsføring

og nej, det er IKKE dit budget, der er afgørende … ej heller din tid (helt ærligt, tilmeld dig nu bare og bliv klogere).

3

Et kærligt skub

så du kommer i mål! Og det på en måde, så du ikke skal opfinde en tidsstrækkermaskine eller købe dig til assistance på markedsføringskontoen.

 

Ses vi?

Selvfølgelig gør vi det - for du vil da også have styr på DIN markedsføring uden at spilde din dyrebare tid.

"Men der skal jo være tid til det."

Sådan skrev en god ven af Memora Consulting forleden på Facebook til os. Hun havde lige fået en masse tips til, hvordan hun kan bruge sine ’plejer-opgaver’ som grundlag for sin markedsføring på bl.a. Facebook. Og hun var glad for både tips og tricks. Der skal bare lige være tid til det. Den tid hjælper jeg dig med at finde i denne træningssession.

Er din markedsføring tarvelig?

Hånden på hjertet: Giver du dine følgere, kunder, læsere, modtagere noget, de kan bruge til noget? 

Eller giver du dem det, du lige kan finde på? 

Med andre ord: Rykker du indhold ud af ***, eller har du en plan? 

Deltag i træningssessionen og lær, hvor lidt der skal til.

 

En hilsen fra Mette

Jeg har hjulpet selvstændige med planlægning og udførelse af deres markedsføring siden 2009.

Fælles for dem alle er, at det særligt er manglen på planer, der er lette at udføre og overholde, som spænder ben for deres arbejde med markedsføring - ikke indholdet i sig selv.

I den her spritnye træningssession genvinder du overblikket over din markedsføring - og finder ud af, at markedsføring hverken behøver tage lang tid eller være besværligt at udføre. Det kræver blot den helt rigtige plan. 

Hvis du er klar til at droppe den dårlige samvittighed og få lagt en plan for din markedsføring, der holder hele vejen i mål, er jeg klar til at lære dig, hvordan du gør.

Vælg det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi ses!

Okay, jeg er på!
Close

Du er der næsten!

Udfyld formularen og vi ses!